Syysasetelma

image.jpg

Illat alkaa olla niin pimeitä, että oli pakko kaivaa esiin lisää koristevaloja. Bling bling koristevalot pääsivät roikkumaan peiliin ja tuovat kivaa tunnelmaa keittiöön.

image.jpg

Living and Roomin paketti saapui myös ja paketista paljastui muun muassa tämä ihana rautalankakupu alustoineen. Laitoin nyt alkuun huurrettuja isoja käpyjä kuvun alle, mutta tännehän voi laittaa mitä vain, kulu on sen verran iso, että sinne mahtuu ihan kunnon kukka-asetelmakin. Tämä on ehdoton suosikkini! :)

image.jpg

Käpyjä voisi käydä keräilemässä lisääkin. Ja ehkäpä käydäänkin retkellä I:n kanssa kunhan taas kotiudutaan. ;) 

image.jpg

Tänä syksynä ovat kävyt selvästi mieleeni, onko niitä jo liikaa? Lisäksi törmäsin hauskaan käpyaskarteluideaan, joka on ihan pakko vielä toteuttaa… No, ainakaan nämä koristelut ovat ilmaisia ja ekologisia. ;)

Ihanaa viikonalkua, toivotaan, että sää vielä lämpenee! <3