Lazy Sunday ja stailausta vailla?

image.jpg

Pari räpsyä olkkarista ja sunnuntaitervehdykset. :) Pyörähdin Ikeassa tänään (ja sama ajatus näytti olevan ”parilla” muullakin…), mukaan ei tällä kertaa lähtenyt juuri mitään, mutta kivahan se on joulujuttuja jo katsella.

image.jpg

 Vaikka olisi kiva laiskotella viltin alla loppupäivä, niin nyt on ryhdistäydyttävä ja näpyteltävä stailaussuunnitelma valmiiksi, ettei mene ensi viikolla ihan kiireen puolelle. ;)

Muuten, jos joku teistä Tampereella asuvista lukijoista on laittamassa lähiaikoina asuntoa myyntiin ja kiinnostaisi antaa yksi huone minulle stailattavaksi näyttötutkintoa varten, niin minulle voi laittaa sähköpostia, kerron sitten lisää aiheesta. :) Minulla on nyt nimittäin mennyt kaksi potentiaalista kohdetta sivu suun nopean myynnin takia, joten vinkit on tervetulleita! :)