Auringon säteitä

image.jpg

Kiitos ihanista viesteistänne edelliseen postaukseen! <3 

Räpsin aurinkoisen päivän kunniaksi kuvia alakerrasta, huomaa kyllä heti auringon voiman monen sateisen ja synkän päivän jälkeen. :)

image.jpg

Pieni tarkkailija näkyy joidenkin kuvien kulmassa katsomassa My Little Ponya, jota meillä nykyisin seurattaisiin taukoamatta… Äiti on jopa joutunut opettelemaan (monimutkaisia) ponien nimiä ja aika hyvin ne suositummat jo taipuvat neidiltä itseltäänkin.

image.jpg

Parin kuvan verran keittiötäkin, kun tuli hiukan tyhjättyä tasoja. :) Kovasti kaipailisin jo huonekuusta, mutta missään ei ole vielä vastaan tullut, vaikka aika monta paikkaa olen kurkannut. Joko olette huonekuusia nähneet tai hankkineet?

image.jpg

Tänään olenkin toisissa maisemissa, pääsen opiskelukaverini kanssa tositoimiin ja makkaristailauksen kimppuun. Voipa olla, että laitan pari kuvaakin näytille, mikäli asiakas suostuu, että vink vink vaan asiakkaalle. ;)

image.jpg

Näissä tunnelmissa toivottelen ihanaa päivää! <3