Paketteja

mac-3.jpg

Eilen oli melkein kuin joulu, sain nimittäin monta pakettia avattavakseni. :) Ihana Susanna raikkaasta Huvikumpu Living -blogista muisti minua kauniilla paketilla ”hyvä kiertämään” hengessä. Itse tuolla aiemmin osallistuin jo samaiseen, enkä nyt laita tätä uudelleen eteenpäin, vaikka monta lukijaa olisikin muistamisen ansainnut! Susanna selvästi tuntee makuni, sillä paketista kuoriutui ihana Tine K:n tuikkukippo! Kiitos Susanna, tämä lämmitti mieltäni ja on todella kaunis muistaminen! <3

mac-4.jpg

Tähän väliin on pakko todeta, että kuvat ja watermarkit näyttävät superrakeisilta, mistä lie johtuu, täytynee pyytää tämän huushollin tekniikan ihmettä tarkastamaan mitkä asetukset (ja missä päässä) ovat pielessä, pahoitteluni kuvien laadusta!

mac.jpg

Toinenkin paketti lämmitti mieltäni kovin. ;) Olen bloggaillut enemmän ja vähemmän iPadilla nyt kolmisen kuukautta, kun koneemme irtisanoutui yhteistyöstä ja täytyy myöntää, että olen useammin kuin kerran kiristellyt hampaitani. No, se on nyt onneksi ohi, sillä toisesta paketista kuoriutui uuden uutukainen MacBook Pro. <3 Kyllä taas pelittää. Jopa niin näppärästi, että en meinaa aina muistaa kuinka kätevää onkaan kirjoitella ”oikealla” koneella. :D

mac-2.jpg

Minä jatkan täällä ”joulun” viettoa, loput paketit availlaan (ja kuvaillaan) pian, jopa aurinko on tänään näyttäytynyt. :)

Aurinkoa sinunkin päivääsi! <3