Makuuhuoneen stailaus

Sain luvan makkaristailauksen esittelyyn, joten kuvapläjäystä luvassa!

Tein opiskelukaverini Annukan kanssa makuuhuoneen stailauksen, joka on opintoihimme kuuluva harjoitustyö. Alla esittelyä uudesta raikastuneesta makkarista.

makkaristailaus-2.jpg

Stailaus toteutettiin Annukan valitsemaan huoneeseen ja lähti liikkeelle budjetin ja materiaalien suunnittelulla.

makkaristailaus-6.jpg

Asiakkaana toimineella Annukalla oli suurisuuntaisia toiveita mm. Balmuirin pellavalakanat, Aarikan Keisarinna pöytävalaisimet, Tree-naulakko jne., joten pääsimme käyttämään luovuuttamme budjetin sallimissa rajoissa. ;)

makkaristailaus-3.jpg

Varsinaisena stailauspäivänä lähdimme liikkeelle pinnoista, päätyseinä tapetoitiin kauniilla Boråsin raitatapetilla. Tulipa hiukan hiki otsalle, kun molemmat tapetoimme ensimmäistä kertaa vaakaan, mutta lopputulos on mielestäni todella onnistunut!

makkaristailaus-4.jpg

Annukka oli tehnyt alustavia töitä jo ennakkoon ja hoitanut tasoitetapetin ja pohjamaalauksen tapetoitavalle seinälle, muuten ei olisikaan tämä muutos valmistunut päivässä. ;) Lisäksi Annukka hoiti materiaalien hankinnat ja teki Sketch Upilla suunnitelmakuvat. Itse näpyttelin suunnitelman ja aikataulutuksen stailauspäivälle.

makkaristailaus-7.jpg

Hobby Hallista löytyi kauniit pellavalakanat, Tree-naulakko korvattiin Jyskistä löytyneellä kätevällä naulakolla ja Keisarinna tunnelmaa saatiin askartelemalla helmikoristeet uusien pöytävalaisimien ja muodokkaiden kynttilänjalkojen ympärille. Ja mikä kätevintä, näistä pääsee helpolla eroon, jos näihin kyllästyy. :)

makkaristailaus-5.jpg

Kokonaisuudesta tuli raikas ja rauhoittava, vai mitä?

makkaristailaus-8.jpg

Alla tekemäni kollaasi huoneessa käytetyistä materiaaleista, vain helmet puuttuvat. :)

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty.jpg

Alla pari kuvaa ennen stailausta, päätyseinällä oli aiemmin lasikuitutapetti.

DSC03552.jpg

Kuva myös lipaston suuntaan ennen muutosta.

DSC03548.jpg

Kiitokset Annukalle, tehtävä oli mieluinen ja seura mitä parasta! Annukan blogista Kaaoksen kesyttäjä voit kurkata myös lisäkuvia makkarista.