Alusta asti matkassa

Lupailin tuossa aiemmin, että palaan haasteiden kera ja niitähän onkin kertynyt nyt jokunen odottamaan. Aloitetaan ihanalla haasteella, jolla Päivi Peltotien päässä muisti minua. Haasteen tarkoituksena on esitellä ”alusta asti matkassa” ollut esine tai huonekalu, sellainen, joka on itse hankittu ensimmäiseen omaan kotiin. :)

Jouduin tovin jos toisenkin miettimään tätä ja kiersinpä asunnon jokaisen huoneen katsellen sillä silmällä ympärilleni. :D Sitten välähti.

aterimet.jpg

Ensimmäinen yhteinen asuntomme oli 26m² yksiö keittokomerolla. Asunnolla oli huippusijainti viiden minuutin kävelymatkan päässä Stockmannilta, joka oli myös silloinen työpaikkani. Asunto sijaitsi ylimmässä kerroksessa lipputangon nupin korkeudella. :)

Ensimmäiseen asuntoon tehtiin hankintoja vähän ja harkiten, suurin osa huonekaluista tuli mukana lapsuudenkodeista. Ensimmäisiä isompia hankintoja olivat kuitenkin Iittalan Citterio-aterimet, joiden mattaan ulkoasuun ihastuimme. Ja edelleen nämä ovat ehdoton suosikkini aterimista! Tästä hankinnasta on aikaa jo 14 vuotta, mutta silti aterimien tyylikäs ja yksinkertainen ulkomuoto jaksaa ihastuttaa. :)

Haluaisin kuulla seuraavien bloggaajien ”Alusta asti matkassa”