Viikonlopun tunnelmia

ruusut-2.jpg

Meidän viikonloppu sujui rauhallisissa tunnelmissa. Vaikka sunnuntaina myrskytuulet puhalsivat, olimme lähes koko päivän ulkona. :) Aurinko paistoi ihanasti ja täällä oli uuden leikkipuiston avajaiset, joihin oli ehdottomasti päästävä! :)

ruusut-3.jpg

Ensimmäiset joululahjahankinnat on nyt tehty ja loputkin onneksi aika hyvin selvillä, nyt vain pitäisi vielä käydä ne noutamassa. :D Kauppareissulta mukaan lähti myös suloisia pensasruusuja, tuoreet kukat jaksavat ilahduttaa!

ruusut.jpg

Otin olkkarista marokkolaistarjottimen saarekkeen asetelmaan ja niin ihanasti kuin se tuohonkin sopii, niin jotenkin olkkarin oksat jäivät orvoiksi ja palautin tarjottimen paikoilleen. Apu löytyi Ikean tarjottimesta, joka kerää maljakon ja kynttilät mukavasti yhteen. :)

Ihanaa alkuviikkoa! <3