Flow kosmetiikkaa

Flow-3.jpg

Sain ilon osallistua yhteistyöhön Flow kosmetiikan kanssa. Flow Kosmetiikka on suomalainen yritys, jonka tuotteet ovat kemikaalittomia, luonnon omista raaka-aineista valmistettuja ihon- ja hiustenhoitotuotteita. 

Flow-2.jpg

Itselleni Flow kosmetiikan hiustenhoitotuotteet olivat ennalta tuttuja, olen käyttänyt Kehäkukka shampoopalaa ja Kehäkukka hoitoainetta ja vuoden päivät. Nyt halusin kuitenkin kokeilla jotain muuta hiuksilleni ja valitsin yhteistyön puitteissa Shampoopala Bruneten ja Hiushuuhtelu Kehäkukan, joka korvaa hoitoaineen. 

Flowk%C3%A4s.jpg

Brunette shampoopala lupaa kiiltoa, ilmavuutta ja ryhdikkyyttä erityisesti tummille hiuksille. Shampoopalan käyttö on helppoa, shampoopalaa hierotaan kosteisiin hiuksiin ja huuhdellaan ja tämä toistetaan, jonka jälkeen hiuksen kuivataan pyyhkeeseen. Tämän jälkeen hiuksiin levitetään hoitoaine tai hiushuuhtelu. Arvelin ensin, että olisikoKehäkukka hiushuuhtelun käyttö monimutkaista, mutta mitä vielä; löysin sopivan pullon mittoineen, joissa sekoitin sopivan hiushuuhtelun suihkun lomassa. Hiushuuhtelu sopii kaikille hiustyypeille ja lupaa lisää eloa ja kiiltoa hiuksille.

Kun aikanaan siirryin käyttämään Flow kosmetiikan hiustuotteita, huomasin ensimmäisenä, että hiukseni alkoivat näyttää enemmän omalta itseltään. Hiukset olivat aiemmin jotenkin sameat ja hankalasti käsiteltävät, nykyisin hiukseni ovat kiiltävämmät ja luonnollisemmat. Tuntuu, että hiukset ovat myös tuuheammat, mutta tämä luultavasti johtuu ilmavuudesta. ;)

Flow1k%C3%A4s.jpg

Aivan uusia tuttavuuksia ovat Flown huumaavan tuoksuiset Ruusu-Sitruuna käsivoide ja Ruusu-Sitruuna huulivoide. Ruusu-Sitruuna Käsivoide on osoittautunut aivan ihanaksi! Se on riittoisaa ja hellii kuivaa ja halkeilevaakin käsien ihoa. Tämä on lisäksi helppoa napata pieneenkin käsilaukkuun mukaan. Neiti meinasi saman tien omia Ruusu-Sitruuna huulivoiteen, kun näki herkullisen putkilon, mutta pääsin sentään testailemaan huulivoidetta. ;) Tässä on sama ihana tuoksu kuin käsivoiteessa ja rohtuneet huulet pehmenivät hetkessä. 

Olen todella tyytyväinen näihin valintoihini, vaikka vähän jäi vielä kutkuttamaan mineraalimeikkipuuteri, jota täytyy myös ehdottomasti testata. 

Onko muuten teissä lukijoissa Flow kosmeetiikan käyttäjiä? Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia näistä tuotteista. :)

Kiitokset vielä Flow kosmetiikalle hemmottelevasta yhteistyöstä!

Mukavaa päivää! <3