Keskiviikkona

Maanantaina sain ihanaa postia, kun Korukopan Eija lähetti kauniin ja näillä pimeillä säillä niin tarpeellisen heijastimen, jossa on itsetehty heijastinnauha. Todella kaunis ja ihana muistaminen, nauhassa on myös enkeli vahtimassa turvallista tietä. Kiitos ihana Eija! <3

heijastin.jpg

Muistaminen on blogeissa kiertävän ”hyvä kiertämään” haasteen satoa, oletko törmännyt siihen jo? Niina VaniljaHousesta laittoi tämän haasteen alunperin eteenpäin ja itsekin ehdin tähän jo osallistua (klik). Kaunis ajatus ja ihania yllätyksiä olen saanut osakseni tämän myötä, kiitos teille kaikille, jotka olette muistaneet minua! <3

Palataan sen verran viikonlopun tunnelmiin vielä, että vinkkaan teille ihanasta herkusta, jota maistoin ensi kertaa ystäväni Hn luona (kiitos taas inspiksestä ihana H! <3). Aikani pähkäilin tämän kokeilemista ja vihdoin sain aikaan, nimittäin mustikkakukkoa. Nam!

mustikkakukko1.jpg

Tein kukon tällä ohjeella, enkä muuttanut mitään, paitsi lyhensin hiukan paistoaikaa ja vieläkin lyhyempi olisi saanut olla omaan makuuni. Suosittelen testaamaan tätä herkkua! Ja tämähän on terveellinen herkku, kun sisältää ruista ja mustikoita, eikös niin? :D

mustikkakukko-2.jpg

Meillä tämä maistui vaniljajätskin kanssa, mutta voisin kuvitella, että vaniljavaahdon kanssakin tämä on suussasulavaa. ;)

Herkullista päivää Sinulle! <3