All I want for Christmas…

Minäpä kirjoitin joulupukille toiveeni jouluksi. Tai lähinnä haavelistan toiveista.

Ensimmäisessä kollaasissa toiveita ihan itselle ja omaksi hemmotteluksi. ;) Lämpöinen ulkoilutakki tulisi enemmän kuin tarpeeseen, kun ulkoiltua tulee päivittäin useamman tunnin ajan, löysin ihanan Fjällrävenin Nuuk Parkan, joka enemmän kuin ajaisi asiansa. MyösOdd Mollyn neuletakista olen haaveillut jo pitkään, kokemusta ei tästä merkistä ole aiemmin, mutta houkuttaisi kokeilla, sillä osa malleista on todella mieluisia ja klassisen näköisiä. Olen ihastunut myös Efva Attlingin koruihin ja kun näin tämän ’Tie tähtiin’ korun, niin olin myyty. ;) Michael Korsin iPhone kuori on tyylikäs ja täysi turhuus, mutta niin ihana!

all%20i%20want%20for%20christmas.jpg

Takki: Fjällräven Nuuk Parka (kuva: Partioaitta)

Koru: Efva Attling ’Sic itur ad astra’ rannekoru (kuva: Efva Attling)

iPhone 5 kuoret: Micheal Kors (kuva: Stockmann)

Neule: Odd Molly the knit jacket (kuva: Odd Molly Boutique)

Alla toiveita haaveita perheen yhteiseen pukinkonttiin; Balmuirin pellavalakanat ja tyynyliinat ovat keikkuneet toiveissa jo pitkään. Huomasin surffaillessani, että Balmuirin pellavatyynyliinoja on saatavilla myös isompaa kokoa (60x80cm), joka meillä on käytössä, joten kuume senkuin nousi. ;) Vähän erilainen Gant Homen neuletyynynpäällinen olisi myös kiva lisä koristetyynyihin. Ja pyyhkeitäkin olisi kiva päivittää, Gant Homen vaaleanharmaat pyyhkeet iskevät tällä hetkellä eniten.

all%20i%20want%20for%20christmas1.jpg

Lakanat: Balmuirin tuplapellavalakanat ja isot tyynyliinat (kuva: Balmuir)

Tyyny: Gant Home koristetyynyliina (kuva: Stockmann)

Pyyhkeet: Gant Home vaaleanharmaat pyyhkeet (kuva: Stockmann)

Alla vielä asitaosaston täydennystoiveita. :D Vielä ei ole Iittalan Teema-astiasto kasassa, tarkoitus on kerätä puoli tusinaa ruokailuastioita, sekä sekalainen (!) kokoelma tarjoiluastioita. Vähitellen astiasto on kasvanut ja nyt onkin toiveissa syviä lautasia, sitten ei juuri muuta puutukaan valmiista astiastosta. :) Jostain syystä hankkimatta on jäänyt GreenGaten tähtimukit, vaikka niitä olen himoinnut alkusyksystä lähtien. Näitä voisi pari ottaa pienen pieneen GG kokoelmaan lisäksi. :)

all%20i%20want%20for%20christmas2.jpg

Astiat: Iittalan Teema astioita (kuva: Iittala)

Muki: GreenGate tähtimuki (kuva: DesignWest)

Siinäpä haavelista joululle. Sen tiedän, että jotain täältä on toteutumassa ja mistäkö tiedän. ;D No, pari juttua hankin ihan itse itselleni joululahjaksi, joten siitä tuo sisäpiiritieto on peräisin. ;) Mutta haaveitahan pitää olla ja suurin osa jääneekin sellaisiksi.

Mitä Sinun listaltasi löytyy tänä jouluna?