Arjen luksusta

Ihanan Stella Vaniljan Seija muisti minua tällä Arjen luksusta- haasteella. Haasteessa kerrotaan kuvien kera mikä omassa arjessa on luksusta. Kiitos Seija! <3 

 

arjenluksus.jpg

 

1. Oma paikka, johon käpertyä lepäämään ja olemaan oman perheen kesken. 

 

image.jpg

2. Leikkokukat, kauniit asetelmat ja kynttilät. <3

 

image.jpg

3. Herkut; joko itse leivotut tai vaikkapa irtikset. ;)

 

Tässä minun arjen luksukset, monia muitakin voisi listata, mutta kolme taisi olla säännöissä. :) En laita tätä haastetta eteenpäin, kun taitaa pian olla kilpailuaika jo ohi, mutta mukaansa saa toki napata ken haluaa! :)

 

Lambi_Deluxe_blogihaastebadge.jpg

 

Nämä arjen hemmottelut jotka tuovat luksusta elämään liittyvät Lambi Deluxen uuteen blogihaasteeseen jossa bloggarit kertovat vähintään kolme asiaa jotka tekevät heidän arjestaan vähän enemmän luksusta. Tuo Lambin Deluxe on uusi, astetta ylellisempi wc-paperi.

 

Mainitse siis postauksessa vähintään kolme asiaa jotka tekevät arjesta ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen lähetä yhteystietosi osoitteeseen: lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500€ kylpylä lahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomen. Lahjakortti oikeuttaa seuraavaan: 3vrk kylpyläloma, aamiaiset sekä kylpylän vapaa käyttö, 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot kahdelle. Haaste postaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata yltä.