Uudet tuulet

hyasintti-2.jpg

Hyasintit löysivät tähänkin osoitteeseen, löysin viimeisen valkoisen IKEAn reissulta ja se sai kelvata. Itsehän en voi hyasinttia enää ihastella, kun se aukeaa, joten nautin nyt tästä nuppuvaiheesta senkin edestä. :)

hyasintti-3.jpg

Mutta niihin uutisiin. Koko syksyn on tehnyt mieli kertoa teille, mutta ihmeesti olen tänne asti saanut pidettyä suuni supussa. ;) Myimme kotimme viikko sitten ja vuodenvaihteessa muutamme väliaikaisesti vuokralle. Mies on jo syyskuusta ollut viikot töissä pääkaupunkiseudulla ja kunhan saan opintoni päätökseen, niin seuraamme I:n kanssa perässä. Mieli on toisaalta kovin haikea, toisaalta odottavainen. 

hyasintti.jpg

Kävin tässä vääntöä itseni kanssa, että jätänkö tänä vuonna joulukalenterin väliin täällä blogin puolella, mutta jotenkin se ajatus kalenterista vetää kuitenkin puoleensa, joten koitan pysyä perässä. Muuttolaatikoita tänne alkaa väkisinkin kertyä pian, mutta yritän antaa sen olla häiritsemättä. ;) Kuvat ovat esimakua meidän tämän vuoden adventtikynttiläasetelmasta. Pian kuullaan siis lisää!

Lumista lauantaita! <3