#15

%2315-3.jpg

Joululahja itselle. <3 Tai jos ihan totta puhutaan, niin tämä ei varsinaisesti ole itseltäni, tähän liittyy nimittäin tarina. ;)

Sain mummoltani ylioppilaslahjaksi korusetin (korvakorut ja sormus), joista tiesin heti, että näitä en tule koskaan käyttämään. Enpä ollut koruja edes juhlien jälkeen nähnyt (älkää kysykö kuinka moneen vuoteen ;D), kun äitini ne kerran kiikutti minulle, olivat siis jääneet aikoinaan lapsuudenkotiini. Äiti kävi omia korujaan läpi ja vei kultasepänliikkeeseen ne, joita ei ollut pitänyt, eikä enää aikonutkaan pitää, siinä yhteydessä siis löytyivät minunkin koruni. Tähän väliin täytyy harmitella, että en napannut koruista kuvaa muistoksi, olisin sen voinut tähän liittää. 

No, niin tai näin, äiti ehdotti, että veisin nuo ylioppilaslahjaksi saamani korut pois ja ostaisin niillä rahoilla jotain, jota itse haluan ja jota pitäisinkin, samalla se olisi muisto mummosta. Täytyy myöntää, että pohdin ja punnitsin asiaa hetken, mutta tulin aina siihen lopputulokseen, että saamiani koruja tuskin katsoisin ihan äkkiä uudelleen ja koskaan en niitä tulisi käyttämään. Niinpä päädyin siihen, että vaihdan korun itselleni mieluiseen eli tähän Efva Attlingin Astra Fall rannekoruun. 

%2315-2.jpg

Tätä olenkin päivittäin pitänyt siitä lähtien, kun sen sain käsiini. Aika hyvä päätös sitten lopulta, oikea minulle. :) Varmasti herättää ajatuksia puolesta ja vastaan, kuulen niitä mielelläni. :)

Mukavaa joulusunnuntaita! <3

You might also like: