Aurinkoenergiaa sisälle

narsku.jpg

Totta se on! Eka narsku ja helmilija pääsivät piristämään sairastupaa. :) Eilen oli jo aavistus tulevasta flunssasta, joten patistin miehen Ikeareissulle, että sain hoidettua pari ostoslista-asiaa ja jotain pientä piristystä kotiin. Arvelin, että narskuja voisi jo olla saatavilla ja olihan niitä! <3

narsku-2.jpg

Muuttui olkkarin ilme kertaheitolla keväisemmäksi näiden piristysten myötä ja eka keltainen alku sieltä jo pilkistää! Olen aikanaan aloitellut työrupeamaani kukkaosaston myyjänä ja muistan kuinka hauskaa oli pääsiäisen aikaan seurata narskujen avautumista, kun kahdeksantunnin työpäivän aikana nupuista puhkesi kuumien lamppujen alla suloisia kukkia. :) 

narsku-3.jpg

Kevääntulosta kertoo sekin, että pesin sohvanpäälliset jo valmiiksi odottamaan H&M Homen tilausta kotiutuvaksi, siellä siis jotain ihanaa sohvalle. ;) 

Sairastaminen tulee aina huonoon väliin, mutta nyt pidän hartaasti peukkuja, että tämä flunssa pysähtyisi minuun, sillä ensi viikon loppupuolelle olisi kaikkea tärkeää ja hauskaa luvassa, joten kyllä harmittaa, jos jää reissu väliin! Tältä päivältä jäi jo harmillisesti kaksivuotissynttärit välistä, joita neiti on pitkään odottanut, sekin jo harmittaa, joten lisää peruuntumisia ei nyt juuri tarvittaisi! Toivotaan, että neiti on vankempaa tekoa kuin äitinsä. ;D

Nauttikaa te muut ihanasta auringonpaisteesta! <3