CASA on the road starttaa

Eilen oli pitkään odotettu päivä, sillä CASAn bloggaajat tapasivat Helsingissä sisustusliikekierroksen ja herkuttelun merkeissä. :) Aikamoinen kierros meillä olikin, tässä alkupaloja eli kaksi ensimmäistä liikettä, White on White (Mannerheimintie 2) Ja Granit (Bulevardi 2-4). Kuvat keräsin kollaasien muotoon, sillä kuvatulva on valtava! Toivottavasti nautit virtuaalikierroksesta yhtä paljon kuin nautin näiden kuvien ottamisesta! :)

WoW%20kollaasi.jpg

White on Whitessa on Suomen kattavin Riviera Maison edustus, liike on pullollaan merkin toinen toistaan ihanampia tuotteita. Itseeni kolahtaa merkin yksinkertaisempi puoli (eli vähemmän krumeluuria), tässä parhaita paloja muistikortiltani.

WoWkollaasi2.jpg

Somistelu ja stailaus on White on Whitessa aina viimeisen päälle ja ihania ideoita saa liikkeessä poiketessa mukaansa. 

WoW%20kollaasi1.jpg

Onko White on White teille tuttu? :) Täällä kannattaa poiketa, kun Helsingissä pyörii, sillä silmänruokaa on tarjolla yllin kyllin. 

Seuraava kohde oli Granit ihan nurkan takana. Granit on myös yksi näistä must paikoista käydessäni Helsingissä. Täälläkin riittää kivoja ideoita ja avaimia niiden toteutukseen.

Granit%20kollaasi.jpg

Väkisinkin alkaa tehdä mieli päästä DIY-hommiin näitä ihastellessa, kaikkea kivaa uuttakin taas löytyi (edellinen vierailu kun oli joulukuun alussa… ;)). 

Ganitkollaasi1.jpg

Mustat sinkkimatkalaukut ovat vain niin ihanat, näihin saisi aika kivasti ja tyylikkäästi vaikkapa lelusäilytystä. Kevät tuli väkisinkin mieleen ruukkuja ja puutarhatarvikkeita katsellessa.

Granitkollaasi2.jpg

Ensimmäiset kaksi liikettä olivat tässä ja jatkoa seuraa useamman postauksen verran. Kannattaa siis pysyä mukana virtuaalikierroksella Helsingin sisustusliikkeisiin. Innostuitko? :D

Kivaa sunnuntaita! <3

PS. Vastailen edellisen postauksen kommentteihinne, kunhan kotiudun. <3