CASA kierros jatkuu

Viime postauksessa alkunut CASA on the road kierros jatkuu ja tällä kertaa esittelyssä kaksi hyvin erilaista sisustusliikettä; Design Forum Shop (Erottajankatu 7) ja Day (Bulevardi 11). Ensin esittelyyn Design Forum Shop.

DFFkollaasi1.jpg

Design Forum Shop järjesti meille mielenkiintoisen esittelyn, jossa kuulimme itse shopista, mutta myös koko Design Forum Finland organisaatiosta.

DFF2.jpg

Shopista löytyy kattava valikoima suomalaista designia, niin klassikkoja kuin uusiakin tuttavuuksia. 

DFF3.jpg

Katseltavaa ja ihasteltavaa riitti ja olisi riittänyt pitempäänkin. Tähänkin postaukseen valikoidut kuvat oli vaikea valita, sillä kuvia tuli räpsittyä paljon! Seuraavaan kohteeseen lähdimme jokainen yhtä kassia painavampina, meitä nimittäin muistettiin upeilla goodiebageilla. Sisällöstä lisää omassa postauksessaan. ;)

DFF4.jpg

Design Forum Shopista suuntasimme Bulevardille Day shopiin. Vaikka liike on tuttu, en ole siellä hetkeen poikennut ja tulipa taas mieleen, että tuonne on päästävä pikkuneidin kera. Need I say more?

DAY1.jpg

Jäin ihastelemaan noita upeita saippuapumppupulloja, joita löytyi monessa eri värissä. Aika tyylikäs bling bling vessaan. Kaikkea pientä ja söpöä on koko liike täynnä.

DAYkollaasi.jpg

Nämä erilaiset ja eritarkoituksiin olleet peltirasiat olivat myös mieleeni. Mikäli muutto ei lähestyisi jo parin kuukauden päästä, olisi meille lähtenyt yksi säilytysrasia mukaan. Mutta ehkä maltan sen pari kuukautta vielä odottaa. ;) Myös Day muisti meitä hauskoin goodiebagein.

Kiitokset kummallekin liikkeelle mukavasta tutustumiskäynnistä!

Seuraavaksi kierroksella luvassa yllätyslisä, sekä Tine K fanien ehdoton must, joten pysykäähän kuulolla!