Designia tarjottimella

Tarjotin-3.jpg

Lupasin esitellä mitä Design Forum Shopin goodiebagista löytyi. Sen lisäksi, että kassista löytyi mielenkiintoista luettavaa, siellä oli tuo ihana tarjotin! :) 

Tarjotin-2.jpg

Täytyy myöntää, että meillä on ollut tarjottimen mentävä aukko, olen nimittäin pitkään miettinyt, että rahin päälle olisi kiva saada jonkinlainen alusta leffaillan herkuille. Tarjotin pääsikin siis oitis paraatipaikalle olkkariin. Väritykseltään tämä sopii kuin nakutettu meidän olkkarin mustavalkoharmaaseen maailmaan.

Tarjotin-4.jpg

Seuraavaksi palataan sisustusliikkeiden pariin. :) Huomasin myös, että minulla taitaa olla peräti viisi haastettakin toteutettavana, josko niitä aloittelisin pian. ;) 

Huomenna on taas koulupäivä, pääsemme maalaamaan betonilattiaa. Ihan mukavaa vaihtelua tälle koneen näpyttelylle kotona, pian tosin pääsen maalaushommiin täälläkin, mutta siitä lisää sitten myöhemmin.