Rennolla otteella

sohvalla-4.jpg

Sohvatyynyt menivät heti perjantaina vaihtoon, kun H&M:n paketti saapui ja siinä odotetut siksak-päälliset. Kuten huomaatte, meillä mennään sisustuspuolella aika rennolla otteella tällä hetkellä, sillä silitykset jäivät välistä. ;)

sohvalla-3.jpg

Ihan konkreettisesti on opinnoissa loppurutistus menossa ja olenkin karsinut kaiken ”turhan” minimiin, sanoisin, että tuo silitys kuuluu meidän huushollissa tähän kategoriaan aika hyvin. ;) Sen lisäksi, että mielen täyttävät opiskeluasiat, ovat viime viikot olleet isojen päätösten aikaa muutenkin, saa nähdä, koska pääsen näitä valottamaan enemmän. Mahtuupa joukkoon yksi mukava yllätyskin, vähän niinkuin tuulta siipien alle ja sysäys oikeaan suuntaan. :)

sohvalla-2.jpg

Mutta tyynyasioiden ei ollut tarkoitus mennä näin syvällisiksi! :D Yksi tutkintopäivä varattu kalenteriin ja siihen liittyvät työt saatettu tänään lähes valmiiksi. Toisen kimppuun olisi tarkoitus käydä huomenna. Yksi roikkuu vielä ilmassa… Valmistumispäivä lähenee ja siihen tähdätään täysillä!

sohvalla.jpg

Nyt ei siis ole aikaa silitellä, sitä ehditään sitten keväämmälläkin (mikäli sää ei houkuta muihin hommiin). :)