Mekkoja

Sain Crideltä Kristallin hohtoa -blogista hauskan mekkohaasteen, jossa on tarkoitus esitellä neidin kaapista löytyvät mekot. Ihana haaste, kiitos Cride! <3

Neiti I on kovin tietoinen siitä, mitä pukee päällensä, äiti voi koittaa ohjailla vaatevalintoja, mutta usein neiti löytää omat suosikkinsa rekistä itse. Myös vaateostokset tehdään yhdessä, ettei tule huteja (suuntaan tai toiseen ;)). Tällä kertaa päälle ei päässyt mekkoa, vaan kestosuosikki myCinnamonGirlin jumpsuit.

I.jpg

Mutta niihin mekkoihin ja haasteeseen. Me molemmat rakastetaan mekkoja ja niitä kyllä kaapeista löytyykin! Tähän valikoituivat juhlamekot, sillä kesämekot meillä on pakattu väliaikaismuuton ajaksi pois. Alla kolmevuotissynttäreiden juhlamekko, ihana PompDeLuxin tylliunelma. Mahtuisi edelleen päälle ja ehkä johonkin juhlaan laitetaankin. Kengät löytyivät Accessorizen alesta ensi kesäksi ja näillä meillä kävellään päivittäin! :)

mekkok3.jpg

Joulujuhlamekko vuoden takaa. Tästä en ole raaskinut luopua, vaikka ei ole enää hetkeen mahtunut päälle. Joku tässä vain on niin ihanaa!

mekkok1.jpg

Kinderit mekko ei ole vielä käyttöön ehtinytkään, samoin sävyyn sopiva Benettonin bolero, ehkä tässä on mekko kesän juhliin? :)

mekkok4.jpg

These are for keeps; Kinderit kastemekko, joka on suloisuudessaan häkellyttävä. Miten ihmeessä se voi olla noin pieni? Kaksivuotissynttärimekko on myös päätymässä säilytykseen, eihän näistä raaski luopua!

mekkok2.jpg

Hassua sinänsä, että laitan kyllä eteenpäin kaikki muut vaatteet heti niiden jäätyä pieniksi, mutta mekot taitavat tosiaan olla heikkouteni. Niistä on tosi vaikea luopua. 

Alla uusin mekko-ostos, Lindexistä I löysi itse päärynämekon, joka oli saatava kesäksi. Johan tämä ehti päälle tänään leikkitreffeille, kivaa oli, kiitos H&T! <3

mekot1.jpg

Tämä oli niin mukava haaste, että laitetaanpa eteenpäin: