Ratia Aitta

matto-3.jpg

Sain tilaisuuden yhteistyöhön Ratiashopin kanssa ja pääsin testaamaan uutuustuotetta; Aitta puuvillamattoa. Aitta matot ovat juuri saapuneet verkkokauppaan, joten tätä pakettia oli erityisen jännittävä odottaa!

matto2.jpg

Täytyy myöntää, että ihastuin heti paketin avattuani, matto on tyylikäs ja laadukas ja mikä parasta, väritys on juuri kohdallaan! :)

matto-4.jpg

Aitta puuvillamatot ovat VM-Carpetin Suomessa valmistamia ja Eeva Backmanin suunnittelemia moderneja räsymattoja. Valitsemani Aitta matto on mustavalkoraidallinen ja kooltaan 75 x 150cm. Värejä ja kokoja on saatavilla jokaiseen makuun, voin vain kuvitella kuinka upealta isoin koko 160 x 230cm näyttäisi olkkarissa!

matto-6.jpg

Jokainen matto valmistetaan tilauksesta, mutta siitä huolimatta toimitusaika on vain 2-3 viikkoa.

matto1.jpg

Aitta matto pääsi meillä olkkarin ja eteisaulan väliin hiukan vinottain ja sopiikin paikalleen Saaristokirstun läheisyyteen ihan mainiosti. Mustavalkoinen väriteema jatkuu nyt entistä pitemmälle ja niin hassuta kuin se ehkä kuulostaa, tila raikastui entisestään. :)

Kiitokset Ratiashopille yhteistyöstä!

Mukavaa lauantaita! <3

Matto saatu yhteistyössä Ratiashopilta.