Viimeinen etappi; Moko

CASA on the road kierroksen viimeinen etappi on Punavuoressa sijaitsevaMoko Market (Perämiehenkatu 10). Moko on yksi omista pitkäaikaisista suosikeistani ja löytyy nykyisin myös Sörnäisistä (Vilhonvuorenkatu 11).

moko-3.jpg

Mokossa sijaitsee kahvila, josta saa pientä purtavaa, arkisin tarjolla on lounasta ja lauantaibrunssi on kuuluisa herkullisuudestaan. Mokossa siis viihtyvät myös miehet. ;) Itse testasin kerrassaan herkullista kaakaota ja mustikkarahkaa. 

mokokollaasi.jpg

Moko on sekoitus vähän kaikkea yhdistettynä houkuttelevalla tavalla! Täällä riittää ihasteltavaa ihan joka suunnalla. 

mokokollaasi2.jpg

Herkkuvalikoima on laajentunut omasta viime visiitistäni. Herkkuja esteettisissä pakkauksissa on aika hankala vastustaa!

mokokollaasi4.jpg

Itse en ole mikään teen ystävä, mutta yllä näkyvät värikkäät teepurkit olivat houkuttelevia. Marvis hammastahnaa löytyi monessa maussa, joko olette testanneet? Itselläni olisi kolme eri makuista tuubia testattavana, täytyykin kokeilla. :)

mokokollaasi3.jpg

Juhlatarvikkeita löytyy joka lähtöön, ihania värejä! Ja tuo mintun värinen vaaka, aika herkullinen, vai mitä. ;)

mokokollaasi5.jpg

Nuo sydänkuvioiset cupcake vuuat sopisivat aika ihanasti ystävänpäivään.

mokokollaasi1.jpg

Mokosta löytyy melkein mitä tahansa, kuvia tuli napsittua ihan hurja määrä! Toivottavasti saitte näistä jonkin käsityksen, mikäli Moko ei ole vielä tuttu. :)

Jalat särkien suuntasimme takaisin keskustaan ja Virgin Oiliin herkuttelemaan. Kuvasaalis onkin hyvin rajoittunut tästä eteenpäin, mutta sen verran voin sanoa, että ruoka oli herkullista ja seura mitä parhain!

virgin%20oil.jpg

Kiitokset kaikille CASA on the road- kiertueen putiikeille, sekä bloggaajille mahtavasta seurasta!