Uusin tulokas

MK-2.jpg

Michael Korsin ballerinat pyörivät mielessä jo viime kesänä, mutta kun reissussa törmäsin näihin (klik) ihanuuksiin, niin jäivät hetkeksi taka-alalle. Tiedättekin, että suosin laukuissa ja kengissä konjakkia ja vaikka tässä tapauksessa olisi ollut paljon järkevämpää valita mustat ballerinat, niin ei tarvinnut kahta kertaa harkita, mitkä lähtevät mukaan…

MK.jpg

Vaikka olin jo päätökseni tehnyt, piti mies raahata mukaan makutuomariksi. ;) Onneksi hän on kenkäfriikki ja shoppailee kenkiä paljon useammin kuin minä, joten minkäänlaisia vastaväitteitä ei tullut. Nämä ovat nyt siis joululahja, sain lahjakortin, jonka päätin kerrankin törsätä ihan vain itseeni, yleensä tulee hankittua jotain kotiin ja siinä samassa pikkuneidillekin, mutta täytyy myöntää, että opintojen loppurutistuksen keskellä kaipaa itselleen jotain mukavaa piristystä.

MK-3.jpg

 Omiin leveisiin jalkoihini nämä tuntuivat aivan ihanilta! Nyt vain odottelen ballerinasäitä. :)

Joko olette tehneet keväthankintoja? Itselleni en oikeastaan mitään uutta tarvitse, mutta hyvissä ajoin tulee aina I:lle hankittua tarpeelliset. Kevättakki onkin vielä hankkimatta, mutta neidiltä tuli kyllä aika selvä mielipide tähänkin asiaan, joten täytynee näpytellä tilaus menemään. ;D

Mukavaa keskiviikkoa! <3