Vaaleanpunaista ja arvonnan voittaja

Ehkä jollain muullakin kuin itselläni ja Eijalla on etsinnässä se täydellinen vaaleanpunaisen maalisävy. Ihan hyvä Eija, että kysyit vinkkejä, tulipa otettua itseäkin niskasta kiinni, sillä eräs projekti odottaa tekijäänsä. Joskin omat maalauspuuhani saavat toistaiseksi odottaa lähestyvän muuton jälkeistä aikaa, sitten ehtii hyvin maalailemaan. Päädyin tutkimaan sekä Teknoksen, Tikkurilan että Sadolinin vaaleanpunaisia. Sävythän eivät toki näytöllä ole sitä, mitä luonnossa, joten mikäli ihastut johonkin sävyyn, niin muista käydä tarkastamassa sävy ihan livenäkin ennen päätöstä.

Aloitetaan Teknoksen kartoista. Teknoksella on uskomaton värikartasto houkuttelevia vaaleanpunaisia. Omia suosikkejani kahden kartan verran, ensimmäisessä vähän hempeämpiä ja toisessa hiukan räväkämpiä. Koodilla löydät suosikkisi rautakaupasta.

Kaikki postauksessa esiintyvät sävyt ovat sisämaaleihin (seinät, kalusteet) tarkoitettuja, ulkomaalien kartat löydät erikseen jokaisen firman sivuilta.

Tikkurilan sivuilla on esiteltyinä ja nimettyinä vain murto-osa väreistä. Nämä samat sävyt löydät myös rautakappojen värilastuista. Värejä on kuitenkin hurjasti enemmän kuin mitä lastuista näet. Tässä lempparini Tikkurilan sivuilta löytyvistä vaaleanpunaisista.

Kuten totesin, sävyjä on hirmuinen määrä enemmän kuin netistä tai värilastuista löytyy, alle otin vielä kuvan oman värilastuni lempparivaaleanpunaisista, tässäkään ei siis näy kaikki Tikkurilan vaaleanpunaisen sävyt. Rautakaupasta löydät kuitenkin tämän saman viuhkan, josta sitten näet ihan kaikki saatavilla olevat sävyt, kannattaa kysyä, mikäli viuhka(t) ei ole näkyvillä. ;)

Omia lemppareita löytyi joukosta ja vaikka olen juuri maalaamasta päässyt, niin uudet ideat muhivat jo takaraivossa. Löytyikö Eijalle ja muillekin täältä lemppareita? Toivottavasti tästä oli hyötyä muillekin! :) Niin ja se Sadolin, sinne pääset kurkkaamaan tästä, jostain syystä sävyjen kerääminen Sadolinin sivuilta oli sen verran työlästä, että jätin sen väliin. :D

*****

Mutta sitten aiheeseen, mitä olette ehkä odottaneet, nimittäin sain laskettua arvontaan osallistuneet arvat, joita oli tällä kertaa huimat 95 kappaletta! Kiitos teille jokaiselle osallistuneelle! <3

Voittajan arvoin Random.org:in avulla ja voittonumero sattui tällä kertaa ihan alkupäähän, numerolle 2. eli Tiinalle!

Onnea Tiina! <3

Otathan yhteyttä minuun sähköpostitse mahdollisimman pian!

Kiitokset myös Somia Living arvonnan sponsoroinnista!