Askeleen edellä

Olenpa hetken jos toisenkin haaveillut avaavani tämän paketin, mutta kun akuutti uusien saappaiden tarve joskus tuossa reilu vuosi sitten iski ja kaupassa silmiin osuivat söpöt (vaaleanpunaiset!) Nokian Hait, niin en jäänyt pähkäilemään. Enpä silloin arvannut myöskään, että perheen nuorin kengänkuluttaja tulee omansa saamaan ennen minua. Mutta siinä ne nyt ovat, perheen ihka ensimmäiset Hunterit ja eivät ne ainakaan minun kokoa ole! Neiti on siis (jälleen) askeleen edellä äitiänsä. :D

Ovat kyllä aika ihanat, ei tästä oma Hunterkuume ainakaan laskenut. Mutta toki sitä on järkevämpiäkin tuhlauskohteita kuin kahdet kumpparit, joten täytynee ihastella neidin kenkiä ja tyytyä odottamaan omaa vuoroa. Lisäksi pari viikkoa sitten saapuivat neitokaisen uudet Converset, kova on jo odotus päästä näitä käyttämään (ja sisällähän näillä onkin tallusteltu jo jokunen kilometri). Kyllä me jo tosi kovasti odotetaan kevättä! 

Jos kevään kenkäasiat alkavat olla mallillaan (lisäksi on tietysti käyttökenkinä perus gore-texit), niin takkiasiat on vielä kovin vaiheessa. Siispä jos tulee mieleen joku kiva kevättakki kerho/kaupunki/kyläilyreissuille, niin saa vinkata. Perus ulkoiluvaatteet siis löytyvät jo, mutta hiukan siistimpi takki on haussa, Lindexit, H&M:t, KappAhlit, Pompit, Benettonit ja Zara on kurkattu, mikään niistä ei iskenyt tällä kertaa. Suosikki löytyy Nextin valikoimasta, mutta vielä en ole päätöstä tehnyt puolesta tai vastaan. Alkaa kuitenkin lupaavasti näyttää siltä, että kevätvaatteita voisi jossain vaiheessa tarvitakin. ;)

Minä jatkan nyt näpyttelyä, sain itselleni seuraavat tulikokeet reilun parin viikon päähän ja koitan ennen torstaina alkavaa lomaa saada rauhan paperitouhuilta. :) Jos hyvin käy, niin tulevasta näytöstä voin vilautella jopa kuviakin, sillä vuorossa on mm. stailaus.