DIY tarjotinpöytä

Valmista tuli! Yksi kerros pohjamaalia (se valkoinen kokeilu), kaksi ohutta kerrosta puolihimmeää mustaa ja monen päivän odotus palkittiin. Kyllä se vain omaan silmään näyttää ryhdikkäämmältä mustana, mitä mieltä olet (valkoisena koeversiona täällä)?

Koitin maalata niin tarkkaan, että mieskään ei löydä mitään huomautettavaa (=valumia) ja itse en niitä onneksi huomannutkaan. Tuli siis ihan käyttökelpoinen kapine. :) Ei vaan, tykkään tästä oikeasti tosi paljon ja uskon, että tämä tulee olemaan aika pitkään yksi suosikki huonekaluistani. 

Tällä hetkellä kaikki on vähän vinksin vonksin ja heikun keikun, sentään ehdin siivota, että on mukavampi palata kotiin lauantaina. Huomenna aamulla suuntaan Helsinkiin ja perjantaina saa taas jännäillä ihan kunnolla näyttötutkintojen parissa! Mikäli kaikki menee hyvin, niin räpsäisen teille pari kuvaa lopputyöstäni jossain vaiheessa.

Sen verran voin kertoa, että kaikki ei ole mennyt ihan putkeen mm. verhot on vielä ompelematta ja servettejä olen metsästänyt kissojen ja koirien kanssa. Mutta nyt kun aloittaa ompelun, niin pitäisi hyvin ehtiä ja servettien puolestakin pidän peukkuja viimeiseen asti. Paperimateriaali sentään pitäisi olla jonossa ja järjestyksessä. ;) Pitäkäähän peukkuja!

Aurinkoista loppu(työ)viikkoa! <3