Muutosten edessä


Piti napata vielä stailaustulppaaneista kuvat ennen kuin kuihtuivat kokoon. Sopivat keltaiset kukat ihan kivasti tänne meillekin! :)

Tänään saapuvat muuttolaatikot ja pitäisi taas alkaa laittamaan elämää pakettiin. Jännittävää ja haikeaa. Mutta eteenpäin on mentävä, eipä siinä mikään auta. Nopeasti meni tämä ”väliaikainen” kolme kuukautta!

Tarjotinpöytä näyttää omaan silmään koko ajan kivemmalta ja jopa niin, että olen valmis luopumaan pitkään haaveissa olleesta betonisohvapöydästä. Joskin mies heitti tänään, että olisi kovin ihastunut Hay Tray pöytään. Hih, kaunis pöytä, saa nähdä, mihin sitten päädytään, kunhan päästään asettumaan aloillemme.

Huomenna olisi myös ihan viimeinen koulupäivä! Nopeasti vierähti myös 1,5 vuotta, ihan hujauksessa! Sekin on haikeaa, kun ei tuttu porukka enää kokoonnu yhteen säännöllisesti. Paljon uutta ja jännittävää edessä, saa nähdä mitä tästä saadaan aikaan. Niin ja kaikkien muiden isojen päätösten kanssa oli tehtävä päätös myös opintojen jälkeisestä ajasta. Virkavapaa alkaa kuun vaihteesta, uutta ja jännittävää sekin. Kuten ehkä huomaatte on itsellenikin tällä hetkellä monta kysymysmerkkiä ilmassa, mutta toisaalta, tässä on nyt mahdollisuudet tehdä elämästä omannäköisensä, intoa ei ainakaan puutu. :)