Messulippuja arvottu!


Kirsikanoksat ovat tehneet isoja lehtiä, mutta nuput ovat vielä kovin pieniä. Pari kukkaa on sentään auennutkin. Mitenkähän saan oksat muutossa vietyä uuteen kotiin ilman, että nuput putoavat…

Koti alkaa olla siinä kunnossa, että täällä ei viitsi kovasti kuvailla… Onneksi olen saanut myytyä meille tarpeetonta isompaa tavaraa pois, helpottaa kummasti, kun ei tarvitse mitään ylimääräistä alkaa pakkailemaan. :)

Mutta nyt asiaan, Kevätmessut 2014 lippupaketit on nyt arvottu ja viisi onnekasta kahden lipun voittajaa on selvillä. Mikäli olet jättänyt sähköpostiosoitteesi, otan suoraan yhteyttä, muussa tapauksessa, laitathan pikaisesti sähköpostia minulle, mikäli nimesi löytyy onnekkaiden joukosta. :)

annina – kevätmessuilta toivon loytäväni pioneja puutarhaan ! arvonnassa mukana ! 

Taika – Haluaisin löytää puutarhaideoita joita voisi toteuttaa käsipelillä ilman remonttimiestä ja kaivinkoneita :)

Millis – Voi että, kaikkein eniten tarvitsen inspiraatiota pölyisen mökkiremontin keskelle. Huh huh sentään että jaksaa välillä väsyttää ainainen purkaminen ja pakkelointi. Maali on lähempänä, jos välillä voi haaveilla lopputuloksesta :).

AnuElina – Mukana ollaan! Lähtisin hakeman ideoita ja inspiraatioita kotiin ja ehkäpä tulevan uuden kodin parvekkeelle. :)

Päge – oi, mukana ollaan! niin tekisi mieli päästä messuille! Kädet multaan, kukkia, kasveja, puroja, kiviä, ah ♥

Onnea vielä kaikille voittajille! <3