myCinnamonGirl ja alekoodi

Pääsin mukaan ihanaan yhteistyöhön myCinnamonGirlin kanssa ja yhteistyön merkeissä pääsin valitsemaan itselleni ja I:lle mieluiset vaatteet. Olin I:lle jo katsellut sillä silmällä Rosie Dressiä, joten tämä tuli kuin tilauksesta. :) Ajattelin, että voisi olla hauskaa ottaa itselleni samanlainen, sillä myCinnamonGirlillä on myös mother & daughter kokoelma.

Itselleni valitsin Rosie Dressin tummansinisenä valkoisilla yksityiskohdilla ja I:lle valkoisena vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla.

Mekot ovat velouria, joten nämä ovat aivan ihanat päällä! Kannattaa huomioida, että myCinnamonGirlin mitoitus on aika isoa, sillä tämä pienin xs on minulle väljä, I:lla puolestaan on koko 3-4v, joka tulee varmasti menemään ainakin vuoden. 

myCinnamonGirlin vaatteissa on ihania yksityiskohtia, niin näissä Rosie Dress mekoissakin.

Mutta jotain kivaa on luvassa teillekin, nimittäin koodilla KESKI. saat 10% alennuksen tilauksestasi 2.4. asti. Shoppailemaan pääset tästä

Lisäksi perjantaina (28.3.) alkaa myCinnamonGirlilla hurja -90% ale, sillä kesämallisto julkaistaan jo parin viikon kuluttua! Tässä vielä sneak peek tulevaan kesämallistoon (kuva: myCinnamonGirl).

Aurinkoa päivääsi! <3

*Postaus toteutettu yhteistyössä myCinnamonGirlin kanssa, vaatteet saatu blogiyhteistyönä.