Tarinoita kaaoksen keskeltä

I poimi kevään ensimmäiset kukat äidille, kuinka kauniita ne ovatkaan! <3 

Niinhän siinä sitten kävi, että jos en tähän mennessä ollut vetänyt itseäni piippuun, niin nyt aletaan olla aika lähellä. Viikko sitten viimeisenä koulupäivänä selvisi, että viimeinenkin tutkintosuoritus pitäisi saada pikavauhtia toteutettua, mikäli aikoo valmistua ennen kesäkuuta. Olin ajatellut rauhassa keskittyä yrittäjyyden näyttötutkintoon, kunhan muutto on hoidettu pois alta, mutta jääräpää itsessäni nosti päätään, en halua valmistua vasta kesäkuussa, kun voin valmistua jo huhtikuun lopulla.

Niinpä täällä jääräpäisyyden seurauksena omasta vapaasta tahdosta on kirjoitettu raportteja ja perehdytty yrittäjyyden saloihin samalla, kun toisella kädellä on pakattu vimmatusti maanantain muuttoa varten ja jossain välissä myyty maallista omaisuuttakin. Alan olla hiukan väsynyt, yöunet ovat muuttuneet lähinnä painajaisiksi pieleen menneestä tutkintotilaisuudesta ja muuttomiesten saapumisesta tyhjien laatikoiden keskelle. 

Kaiken uhalla (ja miehen tietämättä) olen kuitenkin entisestään kasvattanut pakattavien määrää, yllä yksi pieni esimerkki, joka ei valittavasti ole ainoa laatuaan… Mutta jollain vimmalla jaksan vielä pari päivää, sunnuntaina on raporttien palautus ja maanantaina muutto. Josko sitten hiukan helpottaisi?

Ai niin ja olen kaiken lisäksi viettämässä hyvin ansaittuja vuosilomia, miksi ei yhtään tunnu siltä? :D

Tämä kaikki tiedoksi, jos ihmettelette mikäli minusta ei kuulu viikonlopun aikana mitään. Palaan ihanien blogienne ja omani  pariin heti, kun helpottaa. Siihen asti toivottelen aurinkoisia ja energisiä päiviä! <3