Paju ja muuta mukavaa

Tulee heti paljon valmiimpi olo, kun on saanut tehtyä pari asetelmaa valmiiksi. Viis purkamista odottavista laatikoista! ;) Itse vanhoista ikkunoista tehty kaappi pääsi taas käyttöön, edellisessä väliaikaisasunnossahan tämä ei ollutkaan. Tuonne päälle saa tehtyä mukavia asetelmia ja pienet sormet eivät sinne yllä, joten asetelmat myös pysyvät rauhassa toisin kuin muualla asunnossa…

Sudenkorentomaljakon ostin juuri ennen muuttoa lisäkuormaksi, kuparin värinen lyhty on puolestaan ollut säilössä ja pääsi vihdoin käyttöön, tätä olen odottanut! Eilen sain oman pikku pajun, joka onkin joka keväinen vakkari. Sopivan kokoista ruukkua ei vielä tullut muuttokuormassa vastaan, joten onneksi löysin tämän pari joulua sitten spraymaalaamani kurkkupurkin. Koko on isohko, mutta jotenkin epäsuhtaiset mittasuhteet tuovat tähän asetelmaan sellaista sympaattista ilmettä vai mitä? Niin ja sulkakin on jo tovin odottanut pääsyä näytille. :)

Miehen mielestä tämä on ehkä sitä turhinta hommaa, mutta itse taas koen, että kun on jotain kaunista, johon kiinnittää katseensa (laatikoiden keskeltä), niin jaksaa sitten purkaakin taas paremmin. :)