Kurkistus tulevaan

Olenpa odottanut pitkään, että pääsen valottamaan teillekin meidän tulevia kuvioita! Toki tämän olisi voinut tehdä aiemminkin ja ainahan on mahdollisuus, että jotain menee pieleen edelleen, mutta olen jotenkin luonteeltani sellainen, että mieluummin odotan, että jokin asia on varma kuin huutelen aiemmin. ;)

Perjantaina kävimme allekirjoittamassa papereita ja uusi koti (taas! :D) on nyt tiedossa. <3 Viime kesänä alkoi muhia ajatus rakentamisesta, silloin varmistui, että muutamme takaisin pääkaupunkiseudulle. Etsimme tontteja enemmän ja vähemmän aktiivisesti ja etsinnät keskittyivät alun jälkeen pelkästään Espooseen ja täälläkin tietyille alueille. Punnitsimme moneen kertaan asuinpaikkoja, välimatkoja, ympäristöjä jne., ainoa asia, jota ei tarvinnut pohtia oli talo, se oli selvillä jo ennen kuin edes harkitsimme rakentamista. :)

No, kaikki ei mennyt niinkuin Strömsössä, ei vain ehkä ollut meidän aika rakentaa. Täytyy myöntää, että jo pelkkä tontin etsiminen oli aika stressaavaa puuhaa ja asetimme tälle etsinnälle määräajan, jonka jälkeen täytyy olla jokin toinen vaihtoehto, sillä tiedossa oli, että tulemme asumaan tämänhetkisessä (pienessä) väliaikaisasunnossa siihen asti, kunnes meillä on taas oma koti. 

Pidin silmillä asuntomarkkinoita, mutta vanhan remppaaminen ei nyt (taas) vain innostanut. Niinpä olin enemmän kuin innoissani, kun tammikuussa törmäsin uuden yhtiön ennakkomarkkinointiin. Koska kohde oli paikassa, josta olimme tonttejakin etsineet ja pohja miellytti enemmän kuin missään aiemmassa kohteessa, sekä neliötkin olivat lähes samat kuin olisi ollut talolla, jonka olisimme rakentaneet, varasimme meidän tulevan kodin paritalosta. :)

Olimme niin ajoissa liikkeellä, että pääsemme toteuttamaan muutoksia pohjaan, suunnittelemaan keittiön, kylpyhuoneet, pinnat, portaat ym. Voitte uskoa, että olen aika innoissani ja täällä onkin kynä sauhunnut pohjapiirrosten parissa! :D 

Pääsettekin nyt mukaan seurailemaan suunnitelmiani ja kodin valmistumista, tervetuloa! <3