Arkea 3/5

Vielä en oikein uskokaan, että puolentoistavuoden pituinen rutistus on nyt ohi, viimeinen näyttötutkinto meni tänään hyväksytysti läpi ja nyt odottelen virallisia papereita saapuvaksi. :) Olo on helpottunut ja yhtäaikaa jännittynyt, nyt on tie vapaana tehdä mitä haluaa!

Totuttuun tapaan ennen näyttötutkintoa heräsin tänäkin aamuna neljän jälkeen (!), joten nyt hiukan väsyttää. Päivään mahtui nimittäin muutakin jännittävää, sillä tutkinnosta kiirehdimme ensimmäiseen uuden kodin suunnittelutapaamiseen ja seiniä tosiaan kaatui. ;) Hyvältä näyttää, uusia pohjia saamme hetken odotella ja lisää pitää vielä pääsiäisen aikana tehdä valintoja, mutta nythän tähän projektiin pääsee keskittymään ihan täysillä. :)

Meidän pääsiäiskukkina toimivat parvekkeella majailevat narsissit, joten ostin kirsikanoksia sisälle ja niitä ehdimme hiukan jo koristellakin. Paju siirtyi parvekkeelle kirsikanoksien tieltä ja sopiikin sinne muiden joukkoon mainiosti. 

Nyt taidan ottaa levon kannalta loppuillan ja toivottelen teille ihanaa ja rauhallista pääsiäistä! <3

Ai niin ja haaste lähtee tänään Blogi Vaniljaan Sannalle, ole hyvä Sanna! :)