Arkea 4/5

Meillä on otettu rennosti, pääsiäinen on alkanut omalla painollaan, ehdin jopa nukkua päiväunet (jotka kieltämättä tulikin tarpeeseen!), mies pesi parvekelasit ja siinä olikin aika urakka, mutta nyt näyttää kivalta. Rairuohot kasvaa rehottavat kahdessa paikassa ja narskut puhkesivat sopivasti kukkaan. I on hemmotellut meitä jos vaikka minkälaisilla kakkukesteillä.

Hiukan olen ehtinyt perehtyä myös eri suihkuvaihtoehtoihin, hanoihin ja kylppäreihin ylipäätään. Pääsiäisen aikana täytyy tehdä päätökset valaistukseen liittyen, samoin nuo yllämainitut hanat ja suihkut jne. Onneksi olen aika kaavoihin kangistunut ja aiemmat valinnat tuntuvat oikeilta ja ajankohtaisilta edelleen. Sen sijaan yllättäen päänvaivaa tuottavat ylä- ja alakerran kylppärien laattavalinnat. Onneksi niitä on vielä aikaa pohtia useampi viikko. 

Aurinkoista pitkänperjantain iltaa! <3

Hups, meinasi taas unohtua laittaa tämä eteenpäin, laitetaanpa Korukoppaan Eijalle tänään! :)