Vallila SS14 Mielentilat

Kurkistin Vallila Interiorin kangastarjontaa ja uutta kevät/kesämallistoa 2014, joka kulkee nimellä ”Mielentilat”. Keräsin omat suosikkini tähän postaukseen. 

Korento -kangas vie kesäisiin mietteisiin, kangas on värikäs ja pirteä ja sopisi hyvin vaikkapa keittiön tai ruokailutilan verhoksi. Korennot ovat tällä hetkellä omia suosikkejani, joten raikas kangas kiinnitti heti huomioni.

Lempi -kuosi puolestaan on rauhoittava, siinä toistuu sama suurikokoinen kukkakuvio. Vaikka printti on suurikokoinen, tuo yksinkertainen väritys tähän kuosiin rauhallista tunnelmaa. Pari koristetyynyä tällä kuosilla voisin nähdä makkarin sängyllä yksiväristen joukossa.

Sama Korento -kuosi reippaammalla värityksellä olisi omiaan lastenhuoneen verhoksi. Raikas ja leikkisä kuviointi sopisi tulevaan pikkuneidin huoneeseen, korentoja kun seikkailee seinilläkin, niin Korento-verhot toisivat yhteneväisyyttä huoneen ilmeeseen. Lisäksi matossa yhdistyvät pinkin Korento-kankaan värit.

Hillitty ja turvallinen Sarastus -raitakuosi sopisi olohuoneen ikkunoihin. Lempivärini löytyvät tästä kankaasta ja tällä olisi helppoa sitoa yhteen pääosin mustavalkoinen sisustus. Piristevärejä olisi helppoa lisätä tähän yhdistelmään!

Löytyikö näistä kuoseista uusia suosikkeja? Lisää kankaita ja uutuuksia pääse kurkkaamaan tästä.

Keväistä keskiviikkoa! <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.