Parvekkeen huhtikuu

Nyt alkaa olla viimeisetkin ylimääräiset jutut poissa parvekkeelta ja valaistuskin paikallaan. :) Parvekkeen seinät ja katto ovat tummaa harmaata, lähes mustaa ja siksi päädyimme hankkimaan koko parvekkeen pituisen ja levyisen mustan terassimaton. Matto on jo osoittautunut ihan huipuksi käytössä, tämä oli oiva valinta, sillä meillä ollaan (ja leikitään) parvekkeella paljon! 

Parvekkeen vihervitriinipäätyyn laitoin lisäksi lattialle edelliseen asuntoon partsille virkkaamani maton ja tuo matto oli iso siellä parvekkeella! :D Sain istutuspöydän lähelle vitriiniä kulmaukseen ja multapussikin piiloutui virkattuun koriin kivasti. Oliviipuu viihtyy ulkona ja narskut toimittavat kesäkukkien virkaa vielä kauniilla kukinnoillaan. :)

Vihervitriini odottaa taimia, tänä kesänä täytynee ostaa tomaatintaimet ym. valmiina, kun ollaan näin myöhässä. ;)

Sudenkorentokippo on edelleen ehdoton suosikki! Se pääsikin parvekkeelle, kun heti pääsiäisen jälkeen heitin rairuohot pois. 

Tarjotinpöydän asetelma tuntuu vaihtuvan silmänräpäyksessä aina, kun selkänsä kääntää. Minulla on kovin nopea ja kätevä apuri… ;D

Paju viihtyy kurkkupurkissa, joka on suhautettu valkoiseksi ja löysin muuten kauan kateissaolleen toisen kurkkupurkin, jonka voisi suhuttaa kanssa. Tuo on nimittäin tosi kätevä ja kivan näköinenkin!

Partsin ovi on meillä päivästä iltaan auki ja se toimiikin lisähuoneena ja on neidin lempparileikkipaikka. Parvekkeen toisen päädyn vievät iso ruokapöytä, projektin aloitusta odottava pulpetti ja pieni leikkipaikka. Niistä lisää myöhemmin. :)

Aurinkoa tähänkin päivään toivottelen! <3