Hay Loop Stand

Puolentoista kuukauden odotus palkittiin ja saimme hakea eilen Hay Loop Stand vaatenaulakon kotiin! Onhan se ihana! <3 

Olin katsonut rekille valmiiksi paikan meidän makkarista, jonne se sitten päätyikin. Joku saattaa huomata, mikä henkarit tuli lopulta valituksi eli tuossa keijuhameessa oleva Hay Hang mustana. Valkoisena ottaisin, mikäli niitä jossain vaiheessa tulee myyntiin.

Kuviin pääsivät nyt samalla I:n uuden kesävaatteet (tai osa niistä…), tässä kivoimpia eli Nextiä (t-paita ja pallo jumpsuit), keijuhame ostettiin kaverisynttäreille, Pompilta on vaaleanpunainen tunika ja kuumailmapallo jumpsuit. Lindexiä on hempeä vaaleanpunainen pallomekko ja Noa Noalta puolestaan korallin värinen mekko, jossa hauskasti etupuolella iso kengurutasku ja takapuolella raitoja.

Eilen oltiin suunnittelupalaverissa keittiön osalta, mutta mitään valmista ei saatu, sillä tarkat mittakuvat vielä puuttuvat seinämuutosten osalta. Sen sijaan kiinteät kaapit sisältöineen on suunniteltu. Ensi viikkoon menee kylppärit ja keittiön lopulliset muokkaukset. 

Tänään tehtiin reissu tontille ja Plantageniin kesäkukkien ja taimien ostoon. Nyt näyttäisi vähän siltä, että pienin on tulossa kipeäksi, joten rauhallista oleilua ja lepoa sisältyy meidän viikonloppuun. 

Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3