bObles ja vaaleanpunainen Elefantti

Tutustuin ja testailin Lapsimessuilla (klik) bObleseja ja ihastuimme I:n kanssa näihin värikkäisiin ja motoriikkaa kehittäviin leikkisiin huonekaluihin. Saimme valita yhteistyön merkeissä mieluisen bOblesin testailtavaksi ja lemppariksi valikoitui ihana vaaleanpuna-lila bObles Elefantti.

bObles Elefantista kerrotaan seuraavaa:

”Keinu, joka innostaa liikkumaan ja stimuloi tasapainoaistia lukemattomin eri tavoin. Yksinkertaisesti istumalla Elefantin päällä, lapsen kehonhallinta ja tasapaino kehittyvät. Myöhemmin lapsi voi seistä Elefantin jalkojen päällä ja harjoittaa tasapainoaistia ja koordinaatiokykyä. Selkä- ja vatsalihakset taas vahvistuvat makaamalla Elefantin selän päällä.”

Hyvältä kuulostaa, siis sukat pois ja testaamaan! :) 

Hurjat vauhdit keinumalla, äidillä on vaikeuksia kameran tarkennuksen kanssa, koska neiti testaaja ei pysy hetkeäkään paikallaan…

bOblesit on valmistettu värikkäästä vaahtomuovista ja ovat miellyttävän tuntuiset istua ja touhuta, värivaihtoehtoja löytyy monia, täältä pääset kurkkaamaan bObles valikoimaa ja värivaihtoehtoja.

Seuraavaksi käännetään Elefantti oikein päin ja kiivetään sen päälle.

Välillä pääsee äitikin testaamaan, vatsalihastreeni elefantin päällä tuntuu tehokkaammalta, erityisesti, kun pieni apuri halaa äitiä samaan aikaan. :D Tasapainoilu Elefantin jalkojen päällä käy myös vatsalihastreenistä.

Jopa isi innostuu testaamaan jumppaliikkeitä Elefantin kanssa. ;) 

Neiti testaaja kantelee Elefanttia tarpeen mukaan eri paikkoihin ja tuohan soveltuukin kivasti istuimeksi myös pöytäleikkeihin. Meillä harjoitukset jatkuvat koko perheen voimin. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

* Postaus toteutettu yhteistyönä ja tuote saatu blogin kautta.