Herkuttelua

Meidän vappuherkut eivät olleet ihan perinteisimmästä päästä. Testasin vähän pian lähestyvät synttäritkin mielessäni rieskawrapeja, joihin laitoin mitä kaapista löytyi. Eli rieskaa pari levyä, ruohosipulituorejuustoa, ohuita kinkkuviipaleita, ohuita suikaleita tomaattia ja mozzarellaa, tuoretta basilikaa hienonnettuna. Sitten vain rullalle ja leikataan sopiviksi paloiksi.

Nämä olivat niin helppoja, nopeita ja herkullisia, että pääsevät synttärimenuun. Lisäksi näitä tulee tehtyä varmasti rantapiknikeille evääksi. Kannattaa kokeilla ja laitella väliin mitä kaapista sattuu löytymään. :)

Jälkkäriherkkuna oli (taas) ikisuosikkeja eli vohveleita mansikkahillon, kermavaahdon ja strösselikoristelujen kera. Niin ja suklaakastiketta unohtamatta! Nam!

Onnistuneet, joskin ei kovin perinteiset vappuherkut oli meillä tänä vuonna. Tänään jatketaan tortilloilla ja kermavaahtotäytteisillä mustikkatassuilla. Joko saa syödä? :D

Toivottavasti vappu on sujunut mukavissa merkeissä sielläkin! <3