Yrtit

Myönnän, tänä keväänä olen olut laiska taimien kanssa. Tilaa ei juurikaan esikasvatukselle ole, koska ikkunat ovat muutenkin täynnä viherkasveja, joten pari tomaatin ja chilin taimea ostin valmiina Plantagenista. Samalla reissulla mukaan lähti pari pussia yrtinsiemeniä. No, pussissa ovat edelleen…

Poikkesin Ikeassa ja nappasin mukaani näitä laiskan naisen yrttikippoja, jossa kaikki muu paitsi vesi on valmiina. Pikkuneidin kanssa saimme sentään nämä laitettua tulemaan. Sieltä olisi tulossa oreganoa, persiljaa ja sitruunamelissaa. Kaikissa vihertää jo, sehän on hyvä merkki se. :)

Aika laihat eväät meidän vihervitriinissä vielä. ;) Nyt uudemmalla reissulla Ikeaan nappasin vielä pari metalliastiaa, joissa on siis sama periaate yrttikasvatukselle. Josko saisimme ne laitettua pian, niin ehkäpä pääsemme nauttimaan oman kasvihuoneen antimista tänäkin kesänä. :)

Tomaatin ja chilin taimet ovat hurahtaneet päästyään kasvihuoneen suotuisaan lämpöön. 

Tämä taisi olla tällainen välivuosi taimikasvatuksessa, mutta ehkäpä se tarkoittaa, että ensi keväänä sitten uudella innolla eteenpäin. :)

Mukavaa tiistaita viileästä säästä huolimatta! <3