Tine K Basmarket

Etsiskelin ratkaisua makkarin koristetyynyjen säilytysongelmaan, ne nimittäin lojuivat yön lattialla, sillä niille ei ollut mitään muuta paikkaa. Aiemmassa kodissa makkarissa sijainnut nojatuoli ei mahtuisi tämänhetkiseen makkariin mitenkään, eikä sinne oikein muukaan tuoli sovi.

Aloin siis tutkailemaan koreja sillä silmällä. Ja silmähän tarttui Tine K Basmarket koriin saman tien. ;) Kori on ihanan tilava, jopa iso. Tällä M- kokoisella Basmarket korilla on kunnon mitat; halkaisija 45cm ja korkeus 38cm, tästä huolimatta hinta on hyvinkin miellyttävä. Siinäpä siis ratkaisu ongelmaan.

Koriin mahtuu helposti pari tyynyä ja päälle saa nätisti loput. Makkariin tuli kivan leppoisaa tunnelmaa ja korin väri on juuri oikea, ei ollenkaan kellertävä, vaan tuollainen hyvin vaalea oljen värinen.

Korin sain yhteistyössä Selected by VeeraK sisustusputiikista, joko olette tutustuneet? Pari postausta sitten laitoin jakoon alekoodin liikkeeseen, alekoodilla saat -15% alennuksen tilauksen loppusummasta, myös jo alennetuista tuotteista. Alekoodi on BLOGKP2014 ja se on voimassa kuun loppuun. 

Tine K Basmarket korin löydät täältä. Lisäksi Selected by VeeraK sai uuden tuotemerkin putiikille, nimittäin Design By:n, jolla on ihastuttavia tekstiilejä, tästä pääset tutustumaan niihin.

Meillä juhlitaan tänään neljävuotiasta ja kivaa on tiedossa säästä huolimatta. Iloista päivää myös sinulle! <3