Nupista asiaa

Palataan hetkeksi suunnittelun puolelle. Kylppärit alkavat hahmottua (joskin kaapit vielä puuttuvat ja niitä oli tarkoitus mennä huomenna suunnittelemaan, mutta eipäs mennäkään), suuret linjat ovat selvillä, joten olen alkanut pohtia pienempiä yksityiskohtia. 

Olette varmasti huomanneet, että pidän yksinkertaisesta ja pelkistetystä ja mitä pienemmistä yksityiskohdista on kyse sen pelkistetympää pitää olla. Tutkailin pyyhekoukkuja ja kuivaustankoja, etsiskelin samalla myös wc-paperitelineitä. Yllättävän vähän todella pelkistettyjä malleja, erityisesti wc-paperitelineissä. Alle tein kollaasin lemppareistani.

Ylhäällä vasemmalla on Lounge vaatekoukku Laattapisteestä, tässä miellyttää muotoilu ja se, että samaan koukkuun saa kaksi pyyhettä. Toisaalta se on myös tämän huono puoli, ainakin mikäli tähän ripustaa kylpypyyhkeitä, jotka eivät kuivu niin helposti aivan vierekkäin. Viereisessä kuvassa erittäin yksinkertainen malli Puravidamyös Laattapisteen valikoimasta, tämä alkaa olla jo enemmän mieleeni, tässä ei ole mitään turhaa. Viimeisen ylärivissä on Gustavsbergin G1pyyhetanko, tyylikäs ja vähäeleinen, tämän voisin ottaakin!

Alemmassa rivissä on edellisestä asunnosta hyviksi havaitut IkeanGrundtal ripustimet, tykkäsin näistä todella paljon ja näitä on aika vaikea päihittää hinnan puolesta, kun kerran muotoilukin on kohdillaan. Vieressä jännän mallinen Outline Laattapisteeltä, tässä on tyyliä! Viimeisessä kuvassa ainoa wc-paperiteline, jonka oikeasti haluaisin, Gustavsbergin G1. Saa nähdä taivunko maksamaan suolaisen hinnan kahdesta tällaisesta.

Yläkertaanhan meille tulee pyyhekuivain, jonka esittelinkylppäripostauksessa (klik), joten kylpypyyhkeiden säilytys ja kuivaus on hoidossa siltä osin. Alakertaan taas etsin kylpypyyhkeille jotain vähän erikoisempaa ratkaisua, lähinnä juuri siitä syystä, että pyyhkeet oikeasti myös kuivuisivat nopeasti. Olisihan erikoisempi kuivatusratkaisu myös sisustuksellinen asia ja yläpuolen kollaasiin keräsin upeita vaihtoehtoja, joista voisin kotiuttaa minkä tahansa! Ensimmäisenä Annaleena Leinon vaaterekki, joka ei sanoja juuri kaipaa. Tästä ei rekki enää tyylikkäämmäksi muutu! Keskellä tyylikäs Ferm Livingin Cloth Rack vaatetanko, jossa nahka tuo ylellisen lisänsä yksinkertaiseen rekkiin. Viimeisessä kuvassa on Menun Normpyyhetikkaat, jotka toisivat tilaan kivaa viimeisteltyä ilmettä. Erityisesti ensimmäisen ja viimeisen vaihtoehdon kohdalla hintalappu kyllä laittaa nikottelemaan. Pohdinta siis jatkuu alakerran osalta vielä.

Löysitkö näistä jotain mielenkiintoista? Entä miten teillä on pyyhekuivatus järjestetty? Tällä hetkellä, kun asumme vuokralla ja täällä on perinteinen neljän koukun pyyheteline, niin huomaan kuinka huonosti kylpypyyhkeet tosiasiassa kuivuvat. Sen verran usean vuoden positiivinen kokemus on ”rättipatterista”, että se oli ehdoton vaatimus enemmän käytettävään yläkerran kylppäriin. Muutenkin rakastan sitä tunnetta, kun tulen suihkusta ja saan ympärilleni lämpimän pyyhkeen… Sitä odotellessa. :)

Leppoisaa helatorstaita! <3

Kollaasien kuvat: Laattapiste, Gustavsberg, Ikea, Finnish Design Shop, Room21, annaleena.se