En malttanut odottaa…

Niinhän siinä kävi, että Ylva Skarp juliste piti saada seinälle siitäkin huolimatta, että täällä epäilin, ettei sille olisi tässä kodissa kunnollista paikkaa. Oikea kehys löytyi yllättävän kivuttomasti Ikeasta, halusin mahdollisimman ohutreunaisen mustan kehyksen lasilla. Oma julisteeni on isompi versio eli 50x70cm ja kehyskin ihan näyttävä minimalistisuudesta huolimatta.

Sinnehän se juliste päätyi, aitiopaikalle kaapin päälle. Olen pariin otteeseen sitä jo pysähtynyt ihastelemaan. Täydellinen! Instan puolella olikin eilen jo sneak peek, sinne puolelle tulee muutenkin kuvailtua sellaista, mitä täältä blogista ei välttämättä löydy, joten tästä pääset seurailemaan.

Tine K harmaa tuikkukippo on kiva kaveri lilalle. Harmaan tilasin Selected by VeeraK:sta.

Mukavan rauhallinen asetelma tällä kertaa.

Vielä on tämä päivä aikaa osallistua blogin kolmevuotisarvontaan, joka toteutetaan yhteistyössä Ratiashopin kanssa. Tästä klikkaat itsesi osallistumaan.

Ihanaa sunnuntaita! <3

Kollaasin kuvat: Ylva Skarp & Ikea