Bonsai ja arvonnan voittaja

Meille muutti isokokoinen bonsai jo useita viikkoja sitten, sillä vanha pullojukkamme harveni muutossa siihen pisteeseen, ettei se ollut enää kaunis näky. Saimme siis tilalle uuden kasvin, mutta etsinnöistä huolimatta emme onnistuneet löytämään edes lähellekään vastaavan kokoista pullojukkaa, mikä meillä oli. Päädyimme siis valitsemaan bonsain, joka on aika hauskan mallinen ja varmasti yhtä hidaskasvuinen kuin aiempi palmu oli. Tämähän ei siis pituutta kasvakaan, joskin vaatii vähän leikkelyä ja muotoilua.

Tämä yksilö piti saada isompaan ruukkuun ja nyt vihdoin viikonloppuna onnisti, kun Ikeassa oli isoja valkoisia metalliruukkuja taas saatavilla. Ruukku saisi kyllä olla musta, mutta sitä vaihtoehtoa ei ole saatavilla ollenkaan, joten valkoinen sai kelvata. H&M Homen musta kori istuu ruukun päälle kuin valettu. 

Bonsai pääsi nyt kesän ajaksi parvekkeelle majailemaan, sillä se vie aika ison tilan pienessä olkkarissamme. Täytyy toivoa, että tämä yksilö viihtyy meillä ainakin yhtä pitkään kuin edeltäjänsä, joka ehti olla matkassa mukana 15 vuotta!

*  *  *

Ja sitten itseasiaan eli synttäriarvonnan voittajaan; arpoja oli jaossa hurjat 150kpl ja voittoarpa osui numerolle 141. eli Tiinalle, onnea! <3

Laitan Tiina sähköpostia tulemaan!

Aurinkoista uutta viikkoa ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja ihania viestejä jättäneille! <3