Retkellä

Eilen oli niin upea kesäpäivä, että varasimme evästä mukaan ja suuntasimme Suomenlinnaan, jossa I ei ollut vielä käynytkään. Menomatka taittui tiheässä sumussa, niin ettei eteenpäin näkynyt montaakaan metriä, mutta perillä odotti upea auringonpaiste.

Suuntasimme lähes suoraan pizzalle saaren eteläisimpään kärkeen Pizzeria Nikolaihin, jonne oli suunnannut myös pari muuta nälkäistä. ;) Tästäkö johtui, ettei käynyt mielessäkään kuvata herkullisia, hiukan erikoisempia pizzoja, joita kauniissa miljöössä tarjoillaan. Muutenkin on myönnettävä, että kuvaukset kaikesta saaren kauneudesta huolimatta keskittyivät neidin ympärille, joissain kuvissa sentään äitikin vilahtaa. :)

Vietimme rennon päivän ilman sen suurempia suunnitelmia, tänne pitäisikin ehtiä toistamiseen tänä kesänä, koska Lelumuseo jäi vielä tutkailematta. Saarella järjestetään kivaa aktiviteettia hiukan vanhemmille lapsille, sivusta seurasimme pariin otteeseen Lasten seikkailukierrosta, joka vaikutti hauskalta myös vanhempien mielestä (lisää tietoa täältä).

Onneksi hyvä sää jatkuu, auringosta osaa todella nauttia pitkän harmaan jakson jälkeen! Ihanaa kesäpäivää! <3