Elloksen syksyä

Eilen postilaatikosta tipahtanut Elloksen kuvasto houkutteli kurkkaamaan syksyn uutuuksia. En malttanut olla nappaamatta parin kollaasin verran omia suosikkejani uutuuksien joukosta.

Musta vitriinikaappi on ollut jo pitkään haaveissa, itse olen haaveillut Nordalin metallikaapista, mutta tässä Elloksen kaapissa on myös kaikki kohdillaan, sopivan vähäeleinen ja kookas kaappi. Eläinkuviot jatkavat koristetyynyissä ja vaikka en heppaihmiseksi voi itseäni kutsua, niin tässä on jotain yhtäaikaa herkkää ja villiä. Tyylikäs tehdastyylinen seinävalaisin, tälle voisi keksiä monta käyttöpaikkaa. Neuletorkkupeite näyttää ihanan pehmeältä. Haaveissa on uusi päiväpeite, tässä peitteessä on 50% pellavaa ja 50% puuvillaa, joten se sopisi tulevan sängynpäädyn kaveriksi ihan mainiosti. Elloksen oma tapetti on hyvin Ferm Livingmäinen ja kivan raikas.

Hempeän graafisia pussilakanasettejä ei ole hinnalla pilattu (alk. 10€). Kuparin värinen A olisi hauska lisä sisustukseen. Tehdastyylinen roikkavalaisin, tämän saisi hauskasti reunasta roikkumaan. Hennosti ruudutettu villamatto voisi tulla vaikkapa makkariin. Kuparin värinen lehtikori sopisi eteiseen tai lastenhuoneeseen. Tähän uuteen sävyyn pallotapetissa ihastuin todella, tämän voisin nähdä meidänkin seinällä ehdottomasti!

Joko ehdit tutustumaan uuteen kuvastoon? Löysitkö suosikkeja syyssisustukseen?

Toivottelen mukavaa tiistaita luvatuista sateista huolimatta! <3

Ps. Blogi voi päivittyä taas hiukan epäsäännöllisesti, suutaamme mummilaan lekottelemaan. :)