Shoppailua

Kuten tuolla edellisessä postauksessa mainitsin, Barcelonassa emme juurikaan shoppailleet tai se ei ainakaan ollut se päätarkoitus, joskin tulihan sitä pakostikin muutama liike kierreltyä… Kuinka ollakaan, löysin jo heti ensimmäisenä iltana erään isohkon sisustusjutun, joka pitäisi vielä saada Suomeenkin kuljetettua (pehmeässä) laukussa. Tällä kertaa löytö on I:n tulevaan huoneeseen ja esittelen sen sitten myöhemmin. Joku ehkä muistaakin, että olen tuskaillut näiden suurikokoisten löytöjeni kanssa ennenkin; kerran se oli ruostunut amppeli, sitten iso rautainen vitonen, viime vuonna hikeä nostatti marokkolaistarjotin… Mutta josko niistä pienemmistä ostoksista postausta sadepäivän(!) kunniaksi.

Tutkailimme jo kotona outlet tarjontaa Barcelonan lähistöltä ja päädyimme menemään La Roca Villageen, joka sattui olemaan vielä sopivasti matkamme varrella. Opasteet olivat huonot ja navigaattorikin vei meidät vähän sivuun reitiltä, mutta löysimme onneksi perille. La Roca Village on pienten liikkeiden muodostama kylä nimensä mukaisesti ja erittäin mukava sellainen! Paikanpäällä  edustettuina ovat lähes kaikki huippumerkit ja sopivin välein on ruoka- ja kahvipaikkoja, unohtamatta leikkipaikkoja.

 Itselläni oli mielessä erityisesti pari liikettä, joista sitten löytöni teinkin. Yllättävän vähän tuli shoppailtua tällä kerralla, nimittäin shoppailtavaa oli kyllä pilvin pimein, mutta ehkäpä se oma juttu alkaa löytyä ja vaikka jokustakin vaatekappaletta käsissäni pyörittelin, niin kassalle asti päätyi vain muutamia. 

Korsin liike oli kyllä ihana! Jopa niin, että unohdin kokonaan kurkata, josko tarjolla olisi ollut kännykänkuoria kulahtaneiden tilalle… Mutta jotain pientä sieltä tarttui kuitenkin mukaani ja nyt on myönnettävä, että täältä olisi kyllä voinut tarttua paljon muutakin. ;) Kurkataan pussiin sitten ihan omassa postauksessaan.

I valitsi itselleen pinkit Vansit, mistä lie innostus kenkiin on tarttunut, kun joka liikkeessä niitä piti sovitella… :D Zarasta puolestaan löytyi ihana pitsimekko (tämä kylläkin Barcelonasta), joka niinikään oli kuvattava.  

Tällä hetkellä majailemme Tamariussa ja täällä tarkoituksena on viettää rentoa rantaelämää, toivotaan siis, että sade pian väistyy ja pääsemme nauttimaan auringosta!