Söpöt parkat ja asusteet

Syksyn sisustuksen lisäksi alkaa eri vaatemerkeiltä ilmestyä tulevan syksyn ja talven vaatemallistoja. Itselleni en tarvitse oikeastaan muuta kuin treenivaatteita, mutta I toki tarvitsee vaikka mitä. Aika hyvin on isommat hankinnat jo tehty ja sekä syksyksi, että talveksi löytyykin jo ulkoiluvaatteet. Ihastuin kuitenkin viime syksynä ja keväänä puuvillakankaiseen parkaan, jossa oli irroitettava teddykarvainen vuori. Takkia tuli käytettyä kaupunki-, harrastus- ja kauppareissulla todella paljon. Takki osoittautui yhtä monikäyttöiseksi lapsella kuin oma parkani itselläni. Niinpä olen silmäillyt lasten  parkoja sillä silmällä ja valitsin suosikkini myös teidän nähtäväksi. 

Ensimmäinen parka ylärivissä on oma suosikkini, tämä on Lindexin mallistosta, neiti sanoi heti ei ruskealle takille. ;) Toisena H&M:n vaaleanpunainen parka, joka puolestaan on molempien mieleen. Alarivissä ensimmäisenä on Nextin parka kauniilla yksityiskohdilla, tämä ei kuitenkaan ole meille paras vaihtoehto, sillä tässä on vain ohut puuvillavuori. Keskellä alhaalla on myös Nextin takki, jossa on kunnon fleecevuori ja tämähän on varmasti jokaisen pienen prinsessan unelma! Viimeisenä Zaran tämän vuoden parka, jossa myös tuo mainitsemani ihana irroitettava vuori, tämä vain ei iskenyt kumpaankaan.

En voinut olla tekemättä omaa kollaasia myös syksyn hempeistä asusteista, jotka sopisivat parkojen kaveriksi. Tätä kollaasia ei voi varmaan kuvailla muuta kuin syötävän suloiseksi, vai mitä?

Ensimmäisenä H&M:n suloistakin suloisempi pupupipo ja mätsäävä tuubihuivi. Samalla rivillä KappAhlin pilkullinen pipo. Alarivillä sekä Lindexin söpö pupupipo että fleecevuorellinen tähtipipo.

Niin herkullisia vaihtoehtoja, että näistä on vaikea valita suosikkia, vai löysitkö heti oman suosikkisi?

Mukavaa uutta viikkoa! <3

Kuvat:Lindex, H&M, Zara, Next, KappAhl