Raksaa ja alakerran kylppäri

Huh, tänään helpotti aika suuresti raksastressi, kun saatiin vihdoin mustaa valkoiselle viimeisiin valittaviin asioihin. Vaikka keittiön, kylppärin ja kiinteiden kaappien valinnat piti tehdä jo toukokuulla, tehtiin ne monen sattuman summana vasta eilen lopulliseen muotoonsa. Palaveri oli mielestäni oikein onnistunut, saatiin viimein kohtalaisen lyhyessä ajassa kaikki näyttämään siltä, että voin nyt huokaista helpotuksesta ja odottaa toivoa, että kaikki näyttää helmikuussa siltä kuin pitääkin. 

Päädyimme siihen, että otimme vain siivouskomeron ja jätimme molempien makuuhuoneiden ja työhuoneen kiinteät kaapit ottamatta. Kaikkiin näihin on siis tulossa kaapit, mutta suunnittelin hiukan erilaiset ratkaisut kuin mitä olisi ollut tarjolla. Kaappisuunnitelmista teen ihan oman postauksensa, kunhan sen aika tulee. 

Heti lentokoneen laskeuduttua sunnuntaina, kysyin mieheltä, josko häntä kiinnostaisi poiketa raksan kautta ennen kotiin menoa ja niinhän me sitten teimme pienen lenkin samoin tein. Eristeet oli laitettu seiniin ja niinkuin ylemmästä kuvasta huomaatte, kantavan seinän korvaavat palkit ovat tulleet paikoilleen. Saareke tulee jatkumaan seinämästä palkkiin asti ja tämä edempänä näkyvä palkki on portaiden viimeisen askelman vieressä.

Yläkertaan oli tullut lattialämmityspiuhat (?) ja seinät näyttävät jo aika valmiilta alakertaan verrattuna. Kuvassa näkyvät oikealla työhuone, keskellä iso makkari ja vasemmalla I:n huone. I:n huoneeseen olisi niin paljon ideoita, että nyt pitäisi karsia niistä toteutukseen tulevat ja alkaa vähitellen miettiä mitä hankintoja tehdään ja mitä vanhoja juttuja laitetaan eteenpäin.

Alla on hahmotelmani alakerran kylppäristä, jossa siis sijaitsee kodinhoitopiste. Tehosteseinässä on iso lähes musta kivilaatta ja muuten seinissä valkoinen laatta. Lattiassa on 10x10cm kokoisena samaa laattaa kuin tehosteseinässä. Kaappien materiaalit valittiin siis tänään, ne ovat mattavalkoisia ja taso on 4cm paksu valkoinen laminaattitaso.

Tein aiemmin kylpyhuoneen valinnoista oman postauksensa, josta pääset kurkkaamaan materiaalivalinnat, postaukseen pääset tästä

Meillä on viimeinen yhteinen lomapäivä, mukavaa keskiviikkoa sinulle! <3