Kurkistus parvekkeelle

Parvekkeelle ei olekaan taidettu hetkeen kurkata. Reissumme aikana olivat kaikki kesäkukat muratteja lukuunottamatta ehtineet kuukahtaa kuumuuteen. Päätin heti hankkia pari pallokrysanteemia poisheitettyjen tilalle, mutta valkoisten löytyminen osoittautui aika haastavaksi. Löysin vasta yhden tätä kokoa, joten toinen ruukku odottaa vielä tyhjänä. Kuten ehkä tarkkasilmäiset huomasivat, myös parvekkeelle pääsi yksi tuoduista heinistä. Otin niitä varmuuden vuoksi neljä, jos yksi olisi sattunut menemään kuljetuksessa huonoksi ja enpä raaskinut hävittää ylimääräistä, kun se kerran reissusta selvisi. 

Vaihdoin samalla hiukan järjestystä ja Ratian lyhdyt pääsivät paraatipaikalle ja näkyvät nyt hyvin myös olkkariin. Kynttilöitä tulee nyt varmasti polteltua jo iltaisin, kun alamme viihtyä kotonakin enemmän. Tänään alkaa meillä ihan uudenlainen arki, kun I aloittaa päiväkotiharjoittelun. Äitiä jännittää ja haikeuttakin on ilmassa; eräs elämänvaihe päättyy vääjäämättä ja vaikka avoimin mielin katson tulevaisuuteen, en voi olla tuntematta pientä haikeutta samalla.

Iloista uutta viikkoa, toivottavasti saamme nauttia aurinkoisista säistä edelleen! <3