Baarituolien vertailua

Muistattekin varmaan, että uuden kodin keittiöön on tulossa saareke. Saarekkeen tieltä kaadoimme alakerran seiniäkin, että tila avartui ja saatiin kunnon tila saarekkeelle. Keittiön puolelle saarekkeeseen tulee vetolaatikoita ja liesi, olkkarin puolelle saarekkeeseen tulee tasoon lippa ja siihen olisi tarkoitus hankkia pari tuolia. Ajatuksena on, että saarekkeessa on oiva paikka vaikkapa syödä aamupalaa tai nauttia pikaista lounasta. Tai miksei vaikkapa piirrellä neidin kanssa. :)

Kuten kuvastakin huomaatte, minulla oli hyvinkin selvä suosikki baarituoliksi saarekkeeseen. Hay Hee baarituoli pääsi suunnitelmaan ja olikin se ”nämä meille tulee” vaihtoehto, kunnes päätin alkaa tutkimaan muuta tarjontaa. :D Hay Heen olen myös testannut ihan luonnossakin ja se on erittäin miellyttävä istua, erittäin varteenotettava vaihtoehto siis. Alla kuitenkin pari kollaasia kilpailijoista.

Kivan vähäeleinen on Hayn About A Stool AAS38, tämän haluaisin koeistua, tätä on saatavilla myös valkoisena, en ole nimittäin vielä päättänyt, olisivatko tuolit valkoisia vai mustia vai jotain ihan muuta. Toisena yläkuvassa on Artekin K65, jossa olen myös istunut ja joka on miellyttävä sekä ulkonäöltään, että istuinmukavuudeltaan. Lempparikseni nousi myös Hay About A Stool baarituoli, tämä menisi ruokapöydän DSW tuolien kanssa aika kivasti yksiin.

Ensimmäisenä kuvassa vahva suosikki eli Hay Hee baarituoli, joita on saatavissa monissa eri väreissä. Toisena on Tolix H70, joka toisi kivaa industrial-henkeä keittiöön, mutta ei valkoisena (tai mustana) olisi kuitenkaan liian erilainen tyyliltään. Viimeinen vaihtoehto poikkeaa muista värityksensä puolesta. Valkoisen saarekkeen ja lattian kanssa sopisi kauniisti myös puunsävyinen tuoli, tässä Lapalma Hole baarituoli, tätä on myöskin saatavilla eri sävyisinä.

Nyt kiinnostaisikin kuulla, onko teillä lukijoilla kokemusta jostain näistä tuoleista? Erityisesti tietysti kiinnostavat nuo neljä, joita en ole itse testannut. :) Löytyikö näistä selkeää suosikkia? Hinnat näissä tuoleissa liikkuvat kahden ja kolmensadan tienoilla, joten suurta vaihtelua ei hinnan perusteella vielä saa aikaan.

Tällaisia pohdintoja täällä nyt, kun nuo ”pakolliset” kuviot on valittuina. :)

Mukavaa keskiviikkoa! <3

Kuvat: Ensimmäinen kollaasi: Finnish Design Shop